Intrebare rezolvata

avatar

Ar fi rentabila o afacere cu 300 familii de albine?

Buna ziua.In momentul de fata lucrez in strainatate,si sunt de foarte mult timp.Asi dori sa-mi cumpar circa 300 familii de albine sa-mi fac propria activitate dar si PASIUNE in romania mai exact la PIATRA-NEAMT.

As dori sa aflu unele detali despre piata de desfacere a miere-i de albini ecologice din romania, mai pe larg tot ce tine de acest produs romanesc. Si daca merita investitia la ora actuala in romania.

VA MULTUMESC.

A intrebat Ciontu Iulian

Raspunsul ales

avatar

Lupan Marius Lupan a raspuns pe 6.05.2009, 08:59

Parerea mea este in primul rind sa iti placa acest lucru Am inteles ca sint foarte pretentioase Albinele mai ales iarna cind este frig Trebuie sa sti sa lucrezi cu iele In schimb piata de desfacere este buna Intrati pe google [net] si scrieti cumpar miere de albine si vedeti citi vor sa cumpere cantitati de miere de albine.

Sursa: lupan marius

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Valerica Moisa a raspuns pe 6.05.2009, 10:35

Buna ziua.Ideea ta de a investi in Romania e foarte buna dar in mmomentul de fata daca nu esti ajutat de stat sau in cazul tau de cei de la apicultura este posibil sa esuiezi.BANII la tine n-ar fi o problema dar ce-ti trebuie tie dupa investire este piata ptr a comercializa mierea.Poate incerci de pe acu sa-ti cauti un cuparator privat din strainatate pe acolo pe unde lucrezi.LA COMERCIALIZARE SUNT REGULI IMPUSE DE NORMELE UNIUNII EROPENE.Succes ! mai vorbim

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz


avatar

Sanislav Radu a raspuns pe 6.05.2009, 19:11

Ideea este foarte buna insa apicultura necesita pasiune si rabdare. Trebuie sa tineti cont de faptul ca, raportat la clima din Romania, albinele produc miere 3-4 luni pe an iar restul perioadei trebuie hranite. Pe de alta parte 300 de familii de albine pozitionate aproape de sursa de polen pot aduce un profit excelent intr-o singura vara.

Mult succes!

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz


 

avatar

Vasile Leordean a raspuns pe 6.05.2009, 11:52

1. accesati informatii de la Asociatria crescatorilor din romania
2. zona in care doriti sa investiti este foarte buna pentru aceasta activitate
3. se pot accesa fonduri europene.
... deci se poate!(daca vrei!)

Sursa: www.manager4you.ro

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello