Intrebare rezolvata

avatar

De cati bani am nevoie sa deschid o pizzerie la ora actuala ?

Vreau sa stiu care sunt actele necesare pentru a infiinta o pizzerie si cat m-ar costa.

Asta e singurul aspect pe care nu il cunosc si chiar vreau sa am la cunostinta aceste detalii.

Multumesc!

A intrebat Florin Ochian

Raspunsul ales

avatar

Paul Buica a raspuns pe 20.03.2009, 15:26

Orice afacere este profitabila daca este abordata si planificata corect. Costul real il veti afla numai dupa ce veti intocmi un Business Plan si un Cash Flow realiste.

Veti a afla astfel de cati bani aveti nevoie pentru demararea activitatii si pentru sustinerea ei financiara un timp determinat pana incepe sa devina autoportanta si apoi sa inregistreze profit.

Intocmirea Business Plan-ului si Cash Flow-ului poate lua ceva timp pentru ca trebuie sa va documentati serios in domeniul pe care doriti sa-l dezvoltati si in domeniile conexe (personal specializat, furnizori, distribuitori, transporturi, etc.) dar va diminueaza considerabil riscurile financiare dupa ce ati demarat afacerea.

Ganditi-va din timp la sursele de finantare si la costurile acestora pentru ca trebuiesc incluse in planul Dvs. de afacere, la cheltuielile cu personalul lucrator si la un sistem de promovare salariala si profesionala, la furnizori, etc.

Planificarea este absolut necesara pentru orice tip de afacere. Cei care nu o fac isi asuma toate riscurile posibile. Cei care o detaliaza pana la cel mai mic amanunt isi apropie succesul. Cu cat ai o planificare mai realista cu atat esti mai... norocos in afaceri.

Nu trebuie sa va limitati la potentialii clienti din zona in care locuiti. Construiti-va un site si va adresati mult mai multor oameni livrand pizaa la domiciliu. Cum se face acest lucru aflati citind articolul postat la acest link:

http://www.bodyalchemist.ro/content/construiti-un-site-de-succes.htm

Va Doresc Prosperitate!

Voteaza:   2 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Dragos Petre a raspuns pe 20.03.2009, 11:40

Felicitari... super atre ideea.
Va mai trebuie un s.r.l. (cam 300 euro) si sa puneti pe hartie toate detaliile pe care le stiti deja, sa vedeti cat costa fiecare si sa faceti un total. Asa veti afla "De cati bani am nevoie sa deschid o pizzerie la ora actuala?"
Cu stima,
http://www.nincorserv.wgz.ro

Sursa: http://www.ghidulomuluipractic.wgz.ro

Voteaza:   7 0 Raporteaza abuz


avatar

L M a raspuns pe 20.03.2009, 00:16

va trebuie avize sanitar veterinare, alimentatie publica mediu, spatiu adecvat, mobilier, amenajari, si multe altele, multe pizzerii dau faliment si gasiti sa cumparati relativ ieftin, dar cand primele locuri la afaceri de vanzare sunt restaurantele barurile, saloanele de frumusete si alte asemenea afaceri vreti sa deschideti una? Va place ruleta ruseasca? uitati-va la anunturile de vanzari/cesionari afaceri la cheie si mai ganditi-va

Sursa: http://www.7sc.eu/lendtest/contact.html

Voteaza:   4 0 Raporteaza abuz


 

avatar

Liviu Sav a raspuns pe 20.03.2009, 07:57

Daca cunoasteti toate celelalte aspecte, inseamna ca stiti si cat va costa. Costul este direct legat de dotari, chirie, salarii, furnizori, renovare, publicitate, cheltuieli de intretinere lunare, etc. Daca stiti aceste lucruri aflati si costul. Daca nu le stiti inseamna ca nu stiti aproape nimic despre afacerea in care doriti sa intrati.

Sursa: InfoCredit - http://www.BROKERdeBANI.ro

Voteaza:   4 0 Raporteaza abuz


avatar

Monica (cluj) Mesesan a raspuns pe 20.03.2009, 13:11

Cu mobilier pentru pizzerie va putem ajuta noi.
0733-448.269

Sursa: http://www.sensio.ro

Voteaza:   3 0 Raporteaza abuz


avatar

Benone Burza Alina Ristea a raspuns pe 20.03.2009, 01:10

Nu aveti nevoie de prea multi bani dar va trebuie mult curaj si se pare ca il aveti.
Va doresc mult succes!!!
La ONRC(registrul comertului aflati tot ce va trebuie.

Sursa: http://www.texline.eu

Voteaza:   2 0 Raporteaza abuz


avatar

Tisianu Daniela a raspuns pe 20.03.2009, 10:54

Mai intai, ar fi bine sa stiti daca merita investitia.
Sunt vremuri de criza ( ca a fost reala sau a fost indusa.....acum e reala!), sunt multe pizzerii care au dat faliment, acum nu zic ca nu se poate...e mai greu...........plus ca si oferta e mare, in orice piata si la orice intersectie in Bucuresti dai de cel putin o pizzerie.
Daca va hotarati si porniti afacerea, va recomand sa investiti o suma frumusica de bani in reclama, poate reusiti sa va faceti reclama la metrou, la targuri, in zone extrem de aglomerate cu trafic mare.......sa va faceti cunosc uti usor. Si sa livrati si acasa, sa acordati o bautura gratuita si sa oferiti reduceri ( 3 + 1 gratis), reduceri substantiale.
Si obligatoriu sa aveti site, sa va promovati si pe internet, e mult mai ieftin si actual.

Mult succes!
Dana Tisianu
http://www.exposhop.ro - Tombola cu premii si 2 noi concursuri
http://expedition.softhouse.ro - Buletine online de expeditie

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello