Contactati-ne

Click aici

icon-question

RSS Feed

Publicitate

Publicitate pe Bizoo?
Click aici »

Intrebare rezolvata

avatar

Ce cere Sanepidul si restul controalelor cand vin in control la un bar? Ce trebuie afisat?

A intrebat Bia Bianca

Raspunsul ales

avatar

Dragos Petre a raspuns pe 13.03.2009, 12:04

Sanepidul vrea sa fie CURAT!
Ceea ce mi se pare normal!
Cu stima,
http://www.nincorserv.wgz.ro

Sursa: http://www.ghidulomuluipractic.wgz.ro

Voteaza:   8 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Liviu Sav a raspuns pe 12.03.2009, 17:19

Fiecare cere cota parte.

Sanepidul nu cere nimic sa fie afisat, in schimb pompierii cer sa aveti planul de evacuare la loc vizibil, existenta extintoarelor si a semnelor care indica unde sunt. Protectia consumatorului va cere sa aveti afisata lista de preturi, CUI-ul, autorizatia de functionare, datele de contact ale Oficiului Judetean de protectie a consumatorului de care apartineti, afis cu interzicerea vanzarii de alcool si tutun minorilor, afis cu obligativitatea pastrarii bonului fiscal si orarul. Politia de proximitate verifica orarul si semnalarea faptului ca obiectivul este protejat. S-ar putea sa mai fie si alte aspecte...

Sursa: InfoCredit - http://www.BROKERdeBANI.ro

Voteaza:   6 0 Raporteaza abuz


avatar

Benone Burza . Alina Ristea. a raspuns pe 12.03.2009, 21:02

Prima data Registrul de control .
Tot ce aveti niciodata nu sunt toate actele si ceva nu este bine.

Succes!!!

Sursa: http://www.texline.eu

Voteaza:   6 0 Raporteaza abuz


 

avatar

Dorina Rosu a raspuns pe 14.03.2009, 12:12

Sanepidul controleaza respectarea regulilor de igiena , carnetele de sanatate ale angajatilor si respectarea fluxurilor tehnologice.

Voteaza:   4 0 Raporteaza abuz


avatar

Lenuta bondoc a raspuns pe 16.03.2009, 21:43

trebuie sa ia afisata autorizatia de functionare, orarul de dunctionare, destinatia baru;lui( pt fumatori /si nefumatori) preturile de vanzare.La control prima data trebuie sa le pui la dispozitie Registrul de control unic. Controleaza tinuta vanzatorului, carnetul de sanatate al acestuia, Valabilitatea produselor comercializate, igiena personalului si a localul;ui, apa calda menajera, Caietul de evidenta a temperaturilor din lazile frigorifice in care se pastreaza produsele alimentare(carne, oua, branza, mici,etc) Starea grupurilor sanitare, si curatenia in general si prin toate colturile

Voteaza:   4 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello