Intrebare rezolvata

avatar

Ce conditii sunt necesare pentru un magazin mixt cu un mic bar?

Pentru un magazin mixt prod alim si nealimentar la care vreau si un mic bar( daca ii pot spune asa, vreau sa poata persoanele care vin sa bea ceva la masuta, bautura la pahar gen cinzeaca) este necesar codul caen 5630?

Ce conditii trebuiesc indeplinite? Trebuie incapere separata pt bar? Spatiul pe care-l am este format din 2 incaperi, se intra din una in alta, intre ele fiind o arcada. Se poate in cea de la intrare sa fie cu barul si cealalta magazinul?

Sau trebuie facut separeu. Spatiul pt bar trebuie sa aiba o anumita suprafata? Sau daca nu se poate sa mi se raspunda la aceste intrebari unde as putea sa ma informez?
Mentionez ca spatiul are apa calda,apa rece,canalizare,wc dublu,gaze si am curs de comerciant si de igiena.

A intrebat Claudiu George

Raspunsul ales

avatar

Cristian Mihai Panait a raspuns pe 18.04.2013, 06:16

Buna ziua,
Puteti intreba da DSP sa va dea o consultanta,in mod sigur insa va trebui sa aveti apa potabila,canalizare,wc separat pentru clienti si personal. Suplimentar,toti angajatii trebuie sa fie calificati si sa aiba curs de notiuni fundamentale de igiena.

Sursa: http://www.cursuridecalificare.ro/cursuri-de-igiena-obligatorii.php

Voteaza:   2 1 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Ec. mst. jurist Chirila Minodora Olga a raspuns pe 18.04.2013, 09:12

trebuie sa va decideti spatiu fumatori si nefumatori ca activitate de bar.

infiintati un PFA sau firma si indepliniti conditile impuse de activitatea comerciala ALIMENTATIE PUBLICA .De preferat ar fi un aparat de cafea, ceai, capucino decat activitate bar .

SUCCES!

Voteaza:   1 1 Raporteaza abuz


avatar

Tudor Panait a raspuns pe 20.04.2013, 08:06

da puteti face si bar dar trebuie sal delimitati cu usa ,ca-sa puteti sal faceti sa se fumeze acest lucru trebuie declarat,
mult succes

Voteaza:   0 1 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello