Intrebare rezolvata

avatar

Lucrez in italia si vreau sa fac un imprumut la banca de 50 mii de euro. Ce banca poate sa ma ajute?

Casa si o mica afacere si o hala de 200m2. Va rog sa ma ajutati daca puteti cu informatii.

A intrebat Mihalache Catalin

Raspunsul ales

avatar

Chirila Silviu Nicolae a raspuns pe 2.12.2012, 18:12

banca nu ar fi o problema,problema ar fi tipul tau contract: a termine indeterminatto,determinatto sau tipul de dita:individuala,spa, ce busta paga ai,aici trebuie sa depasesti cel putin 800 de euro net in busta. la 50000 de euro iti trebuie si un garant cum ar fi sotia sau un prieten,trebuie sa ai minim un an de contract legal muncit in italia.dar la cum se manifesta acum criza in italia nu cred ca o sa-ti accorde vreo banca 50000 de euro in mana,poate o masina sau o casa sa-ti accorde. stiam ca exista un ajutor din partea statului italian daca doresti sa iti infintezi o afacere dar sincer nu stiu unde sa te trimit sa te interesezi. cu imprumutul merita incercat cel putin la 3 banci diverse te duci cu contactul de munca,CUD-ul si ultimile 3 busta paga iar de restul de vor lamuri ei,daca ai si un garant ial si pe el,cu aceliasi acte ca si la tine asa o sa i mai multe sanse.le poti vb si despre afacerea ta poate asa vor fi mai interesati sa iti acorde creditul...succes

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Alina Bojescu a raspuns pe 1.12.2012, 10:43

In aceasta perioada, bancile acorda imprumuturi in general persoanelor care lucreaza in Romania sau in strainatate, dar isi platesc contributiile in Romania (sunt rezidente fiscal). Daca indepliniti aceasta conditie, puteti aplica; pentru aceasta suma va trebuie o ipoteca.
Daca nu sunteti rezident fiscal in Romania, dar platiti in Italia toate taxele si impozitele, puteti contacta o banca din Italia.

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello