Intrebare rezolvata

avatar

O firma cu haine second-hand. Unde as putea gasi depozite cu marfa de calitate?

Am deschis o firma de haine second-hand in Zalau jud.Salaj.Am nevoie de cateva adrese de depozite care au marfa de calitate si la un pret bun.
  Ma puteti ajuta?
     Multumesc mult!

A intrebat Tiberiu Szeredai

Alte raspunsuri

avatar

Adrian Ivan a raspuns pe 23.01.2009, 17:52

Si eu sunt in acceasi situatie. De curand am deschis un magazin in Targoviste iar aprovizionarea o fac personal din Ploiesti, judetul Prahova. Pentru mai multe detalii poti da un "search" pe bizoo.ro sectiunea haine second hand sau la adresa http://www.bizoo.ro/produse/haine-second-hand/start-0/10/

Voteaza:   6 0 Raporteaza abuz


avatar

Stefan Ionela a raspuns pe 27.01.2009, 22:39

Cea mai buna marfa second hand pe care o puteti gasi in depozitele din tara este cea de Anglia dupa care urmeaza cea de Danemarca sau Olanda.Pentru ca sunt din Buc.pentru mine este oarecum aproape Galati pentru marfa de Anglia sau Braila pentru cea de Danemarca.Va sugerez sa cautati depozite care comercializeaza marfa de Anglia in zona dvs.-Satu Mare Easyget textile,0722319785-si-Sibiu Euromex,0720801801.Incercati si cumparati colecta si nu haine sortate.Daca doriti sa aflati mai multe "secrete"va stau la dispozitie.

Voteaza:   4 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello