Intrebare rezolvata

avatar

Ce acte sunt necesare pentru a putea comercializa dulceturi facute de mine in piata din Spania?

Buna ziua,

M-am gandit sa incep o mica afacere in oraselul in care locuiesc in Spania si anume sa vand gemuri si dulceturi facute in casa de mine, dupa retetele mamei mele.

Nu stiu ce acte am nevoie pentru asta, daca  certificat de producator, autorizatie..etc...nu am nici o idee!

Daca este cineva la curent cu legislatia spaniola cu privire la aceasta, va rog sa ma ajutati cu un sfat sau sa ma indrumati.

Va multumesc anticipat.

A intrebat Marcelina Popa

Raspunsul ales

avatar

Müller Michael a raspuns pe 12.07.2012, 11:41

D.na ,interesul d.stra este deosebit de frumos si util! Nimeni nu stie ce inseamna sa ti lipseasca unele produse cu care esti obisnuit,ai crescut,decit cei ce traiesc printre straini,departe de casa?! Aproape 25 ani mi au lipsit si inca,dar ,cred ca cel mai bine este sa gasiti o retea de distributie in Spania, catre Germania,Italia,tari unde fff multi romani traiesc si cumpara produsele traditionale din diferite magazine specializate! Trebuie sa obtineti in tara unde locuiti avizul autoritatilor ptr obtinerea ,producerea produsului!

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Carmen Petrescu a raspuns pe 12.07.2012, 11:36

Desi, atat Romania cat si Spania sunt tari membre ale Uniunii Europene, totusi exista inca destul de multe diferente intre cele doua tari in ceeea ce priveste legislatia in domeniu.
Va recomand sa solicitati informatii, fie de la institutia din Spania echivalenta Registrului de Comert fie sa contactati un avocat din Spania care sa va indrume in acest sens.

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello