Intrebare rezolvata

avatar

Cat costa investitia pentru un minimarket intr-un spatiu de 50 mp?

Buna ziua,

As dori sa imi deschid un minimarket intr-un spatiu de 50 mp. As vrea sa stiu care este valoarea investitiei (amenajare + stocul necesar de marfa) si ce autorizatii imi sunt necesare pentru realizarea acestui proiect.
Mentionez ca am SRL infiintat.

Va multumesc!
Andrei

A intrebat Burca Andrei

Raspunsul ales

avatar

Dacian Florin Dedu a raspuns pe 21.06.2012, 17:36

Salut,

Depinde cum vrei sa amenajezi magazinul din punct de vedere estetic:

1. Usi si geamuri
2. Gresie / faianta
3. Aer conditionat
4. Sursa de caldura
5. WC, etc
6. Zugravit, rigips, lavabil
7. Rafturi
8. Frigidere
9. Stoc de marfa
10. Mana de lucru


Acum calculeaza in linii mari si vezi la ce suma ajungi. 50 mp la sol - 4 euro * 50 = 200 euro numai pe jos sa faci ceva ( ai zis supermarket ) / 60 m sa zicem pereti * 4 = 800 euro, etc ..

Eu cred ca fara 10.000 nici sa ny te gandesti sa incepi :) si fara stoc de marfa,

Dacian

Voteaza:   2 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Cristina Cazacu (Mititelu) a raspuns pe 24.06.2012, 21:56

In functie de ideea dvs. de afacere se poate realiza o proiectie a cheltuielilor initiale.
Prin realizarea unui plan de afaceri puteti estima cheltuielile necesare pentru functionarea afacerii in primul an de functionare.
Va pot acorda consultanta in vederea realizarii unei etimari a cheltuielilor necesare demararii afacerii.
Putem realiza si implementa impreuna planul de afaceri.

Daca doriti detalii ma puteti contacta la email: contact@amos-dezvoltare-afaceri.ro

Sursa: http://www.amos-dezvoltare-afaceri.ro/infiintare-si-dezvoltare-afaceri

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz


avatar

Müller Michael a raspuns pe 22.06.2012, 17:14

Buzunarul iti permite sau nu,este prima conditie!Cit si sub ce posibilitati,calitate sau volum,iti raspunde tot...buzunarul! DECI , poti sa vinzi intr un astfel de spatiu numai ceasuri de marca,sau poti sa te rezumi la un....aprozar?! Succes !

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz


 

avatar

Responsabil Ofertare a raspuns pe 22.06.2012, 19:08

Buna ziua, Dnul Burca Andrei, eu va recomand sa investiti in afacerea cu fabricarea si distributia hartiei - prosop, hartiei medicale, pt servicii HORECA, hartiei igienice si a tuburilor de carton - va incadrati in suma de 5000 euro, in plus va mai ramin si bani pt achizitionarea semifabricatului de hartie

afacerea este profitabila, atita timp cat aveti deja, vad mai sus, din ceea ce declarati Dvs, un spatiu unde sa va puteti desfasura activitatea de productiei a hartiei, (spatiu care nu necesita pt aceasta afacere mai mult de 40 mp), folosind utilaje specifice care produc astfel de produse, utilaje pe care le puteti achizitiona de la noi, firma LAMAR IMPEX, producator pe piata de 12 ani cu vechime si traditie in acest domeniu ( mai multe detalii despre activitatea si produsele fabricate de noi le regasiti si aici, pe site )

in plus, daca achizitionati de la noi utilajele, va stam la dispozitie cu toata consultanta de specialitate referitor la avantajele acestei afaceri cu hartie si anumte: concurenta ( minima in Romania ), furnizori de materie prima ( va dam telefoanele si relatiie de u nde sa cumparati, locatia, si cu disocunt), informatii despre profitabilitate afacere, productivitate, mod de lucru, stas-urile de lucru, marketing de piata si vanzari directionate, etc

de specificat ca in domeniul in care Dvs doriti sa investiti, concurenta este acerba iar valoarea investitiei se ridica la mult peste 10000 euro, asta daca vreti sa aveti un profit modest in primele 12 luni.......

pt mai multe detalii, ne puteti contacta la 0744667742 - inginer productie, productieutilajehartie@yahoo.com - sa fiti informat nu aveti ce pierde.........dimpotriva - oportunitatile nu se gasesc atit de usor in prezent!

cu stima,
responsabil ofertare
0744667742

Sursa: proprie

Voteaza:   0 1 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello