Intrebare rezolvata

avatar

Cum pot gasi depozite marfa veche si second hand in Germania ?

Buna seara

Am auzit ca in Germania, sunt firme care golesc casele oamenilor. Toate obiectele, de la haine la mobila si electrocasnice sunt luate si duse in "depozite".

Stiti cumva ceva in legatura cu acest subiect, care este termenul generic al acestor depozite si cum as putea sa le gasesc?

In ele poti gasi de la antichitati la mobila noua, haine si tot felul.

Va multumesc aniticipat,

Oana.

A intrebat Banita Oana

Raspunsul ales

avatar

Bauer Gheorghe a raspuns pe 28.10.2011, 11:32

Buna Oana,i-ti raspund de la fata locului,itr-adevar exista astfel de firme ,dar in general sint firme de caritate,sau organizatii bisericesti.pe de alta parte exista firme care colectioneaza haine prin intermediul containerelor pentru valorificare ulterioara la fabricile de textile sau depozite care le exporta.nu stiu cit de rentabila ar fi pentru dvs o astfel de afacere unde daca nu cumperi la ordinul tonelor nu se renteaza gindind transport ,depozitare....Adrese web: humana.de,
textilien-bekleidung.europages.de in final probabil ca este mai rentabil sa cumperi in romania ,dar asta ramine la aprecierea dvs. salutari Bauer

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello