Intrebare rezolvata

avatar

Cum se fac Inregistrarile in Revisal HG500-2011 ?

In situatia in care trebuie sa trec pe versiunea noua (506) si nu am o baza de date constituita deci nu am de unde sa import salariati si contracte, pentru a inregistra, trebuie sa introduc fiecare angajat cu CIM-ul sau.

As fi dorit sa introduc toti angajatii de la inceput si pana in prezent, inclusiv pe cei inactivi, pot face acest lucru ? Sau trebuie sa introduc numai CIM active la aceasta data ?

Sau la data de 01 .08. 2011 ?

A intrebat Seli Radu

Raspunsul ales

avatar

Niculae Mariana a raspuns pe 11.10.2011, 17:01

Nou HG500 va aduce la cunostiinta ca va intra in actualitate un nou program. Bazele le face in vechi si le preluati foarte usor in noul revisal.
In aceeasi situatie am fost eu acum 2 sapt.
La data cand am dorit inregistrarea pe modelul vechi s-a generat un nr unic de depunere. Aveti grija ca pe Stick sa fie cele doua versiuni de depunere: pdf si xlm . A trebuit sa inregistrez in Revisalul vechi toti salariati sa fac o copie pe Stick impreuna cu aceea cerere in 2 exemplare plus o cerere pentru o persoana desemnata de a prelucra in acest revisal nou, copie dupa BI meu, al persoanei desemnate si sa merg la ITM sa o inregistrez apoi am primit parola pentru noul Revisal. Nu imi mai percuta nici parola si a trebuit ca sa pot face lucrurile enumerate mai sus 3 drumuri la ITM. dupa cele 24 ore de la atribuire parola totul a fost ok si abia dupa aceea am putut prelua pe noul revisal salariati. Mult noroc
Altfel nu merge

Sursa: expedienta proprie

Voteaza:   0 2 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Gheorghe Serbanescu a raspuns pe 11.10.2011, 08:19

Raspunsul il gasiti chiar aici: HG500-2011

Voteaza:   0 1 Raporteaza abuz


avatar

Dalina Lobonea a raspuns pe 10.10.2011, 11:10

Inregistrarile in Revisal versiunea 5.0.6  se fac doar pentru contractele active la data intrarii in vigoare a Hotararii 500 din 2011, 01.08.2011. Aici sunt incluse contractele de munca suspendate.Contractele inactive nu le treceti.


Daca societatea a fost infiintata inainte de 01.08.2011 ar fi trebuit sa aiba un Registru de evidenta al salariatilor care daca nu se regaseste in baza electronica a angajatorului , ar trebui sa fie in baza electronica a ITM-ului.

   Pasii de urmat in vederea solicitarii recuperarii bazelor de date Revisal:
   1) Dispozitia de plata se intocmeste de catre serviciul  Financiar sau la Registratura (in ghiseu)- stabilita de ITM
   2) Se achita suma la caserie
   3) Se depune la Registratura (ghiseu)
        a)  copie xerox de pe chitanta prin care s-a achitat taxa de recuperare  Revisal,
        b)  cerere privind solcitarea de recuperare Revisal (obligatoriu de specificat cui, denumire, adresa de e-mail, la care se va transmite mai tarziu baza de date recuperata


-Solicitarile de obicei sunt  efectuate in cel mult 2 zile
-Baza de date recuperata se transmite angajatorului pe mail

Voteaza:   0 2 Raporteaza abuz


 

avatar

Sorin Bologa a raspuns pe 9.10.2011, 19:44

Buna ziua,

Cand am facut importul mi s-au preluat doar contractele active; deci logica imi spune ca dvs. va trebui sa completati cu toate datele doar contractele active.

Voteaza:   0 2 Raporteaza abuz


avatar

Lupchian Constantin Iulian a raspuns pe 18.10.2011, 22:21

In situatia in care nu exista baza de date, trebuie introduse toate datele angajatilor.

Voteaza:   0 2 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello