Intrebare rezolvata

avatar

La cat m-ar ajunge amenajarea unei balti pentru pescuit ?

Sunt din judetul Teleorman, vreau sa amenajez o balta de aproximativ 3 ha luciu de apa pentru pescuit sportiv si comert.

Balta are o adancime de 1.50 m, are izvoare, e o cariera, dar sunt astupate de noroi. Ar tebui excavata cam 1 m pentru a le desfunda.

In apropiere la circa 10 m este un rau de 10 m latime care ar putea ajuta la circulatia apei in cariera, balta este putin populata cu peste (crap, caras, stiuca, salau, biban).

As vra sa stiu la cat m-ar ajunge amenajarea acestei balti.

Astept sfaturi si idei.

Va multumesc anticipat.

A intrebat George George

Raspunsul ales

avatar

Cornel Sfetcu a raspuns pe 28.09.2011, 20:18

Trebuie sa va interesati la Alexandria la Amenajari Funciare si Hidrotehnice in Teleorman.
Nu va apucati de nici o investitie fara intrebari la STAT.
Apoi:
- ar fi doua firme in Judet cu acest profil: una la Turnu Maguraele si una la Rosiori...ne putem interesa de seriozitate.......
In pricipiu uitati de rau pentru alimentarea cu apa, este greu ....adica imposibil de obtinut aprobari....
Comert: Ar fi o oportunitate de a obtine fonduri europene pe subiect....trebuie vazut!
Cu pescuitul sportiv.....cum stam cu drumul de acces....si cum ii faceti pe Bucuresteni sa va stie?

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Tampa Maria Geta a raspuns pe 27.09.2011, 08:06

Buna ziua.. ascultati-ma bine...sant fica de pescar si sotie de pescar .. si.. am si prins peste la viata mea... o balta trebuie sa fie adanca ... atfel incheata iarna... mi ajunge 1,50 adancime... apoi pentru pescuit ar trebuii sa fie si lata in asa fel incat daca unul arunca sa nu dea peste celalalt cand pescuieste... ca este apa curgatoare care intra in balta nu este rau... dar nici tare bine... pestii pot scapa din balta in rau... si atunci ati alimentat degeaba.. trebuie facut un stavilar care sa nu lase decat un orificiu mic de scurgere.... pretul amenajarii este relativ... in sensul in care daca va intelegeti cu excavatoristul va face mai ieftin si in rate lucrarea... popularea la fel pescarii care prind peste pot duce la dvs pestii si astfel pe bani putini se poate face popularea... depinde de ce finante dispuneti.Mult Succes!!!

Voteaza:   1 1 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello