Intrebare rezolvata

avatar

Ce pot face cu o duba de 3,5 t, mai exact un Iveco Daily 35c12 din 2005 si nu am de munca ?

A intrebat Ivanus Alin Alin

Raspunsul ales

avatar

Vanzari Departament a raspuns pe 26.08.2011, 17:56

Sa iți faci un cont pe o bursa de transport,de exemplu www.bursa-de-transport.ro și să iei comenzi de curse în țară sau tot de pe bursa sa iei curse gen și sș faci externul.Se pot face bani cu investiție minima,o firma la care activezi codul caen pentru transport rutier de mărfuri pana în 3,5 tone.Nu necesita licență de transport. Baftă!

Sursa: experiența proprie

Voteaza:   3 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Protect Gal a raspuns pe 27.08.2011, 09:32

1.Mergeti si va interesati dc va trebuie licenta de transport marfa - eu stiu ca se cere si pt. utilitare mici gen Dacia papuc.
2.Faceti cont pe bursa transporturilor si alte site-uri similare.
3.Mergeti in zone rurale si luati legatura cu producatorii de legume fructe (este sezuonul in toi), unii au scoase in drum produsele care urmeaza a fi transportate in piete si astepta o ocazie de transport.
4. consultati presa locala / dati anunt pt transport marfa max 3.5 t
5. etc....
Succes!

Voteaza:   2 1 Raporteaza abuz


avatar

Nick Mandi a raspuns pe 27.08.2011, 11:10

DA ,CU BURSA DE MARFURI E O SOLUTIE , SE POATE UTILIZA ACEASTA OFERTA CARE SI ASA E FOARTE UTILIZATA , CONCURENTA E ACERBA ACUM CIND NUMARUL TRANSPORTATORILOR SA INMULTIT , MAI ALES A CELOR FARA OBIECTUL MUNCII FIINDCA NU MAI E DE LUCRU , NU SE PRODUCE ,NU SE CONSUMA ,N-AI CE SA TRANSPORTI , CU CEI CU MARFA DE TRANSPORT ,LEGUME ETC,VAX ASTEPTAREA E ZERO, STAU CU MARFA LA TIRA POATE LOVESC O OCAZIE SA FACA SI EI UN BAN INCA DE LA INCEPUT DE DRUM ,MARILE AFACERI SE FAC CU CHELTUIAELI MICI....TE POT SPRIJINI CU FIRMA DACA NU AI , I N CE LOCALITATE ESTI

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz


 

avatar

Romica Bodron a raspuns pe 27.08.2011, 17:33

transform-o in transport pt. persoane si poti face si exterior.

Voteaza:   0 1 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello