Intrebare rezolvata

avatar

Cum se pot scoate banii de pe firma?

A intrebat Matusa Raluca

Raspunsul ales

avatar

Luiza Radu a raspuns pe 24.09.2008, 12:42

In general daca aveti bani in banca sau casa si doriti sa luati din ei justificarile ar putea fi: aduceti cheltuieli ca sa justificati suma, ridicati dividendele din anii precedenti, dati avansuri asociatilor (atentie, aceste avansuri trebuiesc justificate si ele, nu e cea mai buna metoda decat pe termen scurt), restituiti imprumuturile asociatilor daca acestea exista. Si cam ATAT. In rest, banii vor ramne acolo in soldul casei chiar daca ei nu mai exista fizic. La un eventual control trebuie sa faceti dovada lor fizica, daca este o suma rezonabila nu este nici o problema. La sume mari si foarte mari oricum vi se da amenda pentru ca trebuia sa aveti contract cu o firma de paza pentru seif si transport al banilor la banca.

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Paul Buica a raspuns pe 20.09.2008, 06:44

Cred ca este vorba tot despre firma din intrebarea anterioara asa ca raspunsul este acelasi: faceti o firma noua. Daca cea pe care o detineti are datorii, ce bani doriti sa scoateti? Dvs. aveti de dat banii...

Voteaza:   2 0 Raporteaza abuz


avatar

Marian Zaharia a raspuns pe 20.09.2008, 01:18

buna intrebare.

Sursa: http://www.autorizatiiconsilier.cabanova.ro; http://www.autorizatii.cabanova.ro

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz


 

avatar

Ion Vinca a raspuns pe 21.09.2008, 20:25

care bani ?Datoriile de la firma veche ?

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello