Intrebare rezolvata

avatar

Pot obtine fonduri pentru achizitionarea de instrumente muzicale ?

Doresc sa achizitionez aparatura muzicala necesara pentru a distribui muzica la diferite evenimente.

A intrebat Popescu Cosmin

Raspunsul ales

avatar

Silvia Butea a raspuns pe 8.08.2011, 10:23

Buna ziua,

Acest cod CAEN nu este eligibil, insa puteti infiinta in mediul rural o firma care sa organizeze evenimente precum conferinte, nunti, botezuri, sarbatori etc., accesand fonduri nerambursabile in proportie de 70% din valoarea eligibila a proiectului. Atunci ati putea achizitiona sisteme de sonorizare si alte echipamente muzicale, mobilier si nu numai. Cheltuielile se fac in prealabil, urmand a vi se deconta cei 70% eligibili (exclusiv TVA-ul, recuperabil de la stat). Masura de finantare este PNDR 3.1.2, iar Ghidul solicitantului se regaseste pe apdr.ro.

Daca mai doriti informatii, va rog sa ma contactati pe adresa silvia.butea@verticalfinance.ro.

Multumesc,
Silvia Butea
Vertical Finance S.R.L.

Sursa: Vertical Finance S.R.L.

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Sorin Bologa a raspuns pe 1.08.2011, 21:24

daca va referiti la fonduri europene, activitatea enuntata nu e eligibila.
eventual credite bancare, daca aveti un proiect solid

Voteaza:   2 0 Raporteaza abuz


avatar

Tampa Maria Geta a raspuns pe 5.08.2011, 07:44

Buna ziua  pentru afaceri  de productie si dezvoltaare,de agricultura se dau greu  fondurile  dvs absolut nu intrati in aceasta categorie.. deci nici nu se pune in discutie acest lucru....dar daca totusi doriti achizitionarea acestor aparaturi muzicale si daca va faceti o firma PFA  se poate discuta de  donatii sau  sponsorizare ..dupa ce va faceti firma  ..de luat legatura si chiar de incheiat cateva contracte cu restaurantele , baruri, scoli,  pentru a asigura muzica la intruniri scolare,la nunti, in bar ...sant idei care mi-au venit instantaneu ,,se poate incerca ..poate functioneaza.Mult Succes!!

Voteaza:   0 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello