Intrebare rezolvata

avatar

Diplomele de la Eurocor sunt recunoscute la noi in tara si in strainatate?

Cum vi s-a parut cursul eurocor pe care l-ati facut, procedura aceea prin corespondenta este convenabila? Ajung caietele la timp?Plata cum se face?

A intrebat Chirilescu Catalin

Raspunsul ales

avatar

Paul Buica a raspuns pe 14.09.2008, 18:30

Da si sunt foarte bune.

Voteaza:   2 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Constantin Grigoras a raspuns pe 14.09.2008, 19:14

DA ; e treaba serioasa; sunt filiala SCOLII EUROPENE DE CURSURI PRIN CORESPONDENTA (ESCC) cu sediul central in Olanda si au experienta solida in furnizarea de cursuri la distanta. Certificatul de absolvire Eurocor nu inseamna automat ca acesta e un document recunoscut de Ministerul Muncii. Absolventii Eurocor pot participa la un program suplimentar fata-n fata, autorizat, de scurta durata, organizat de catre EUROCOR, la sfarsitul caruia se poate obtine un Certificat de absolvire emis impreuna cu Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei.

Sursa: CISA Consulting, http://www.cisa.info.ro e-mail:office@cisa.info.ro

Voteaza:   4 0 Raporteaza abuz


avatar

Aurel Cozma a raspuns pe 14.09.2008, 09:59

In raspunsul dat la intrebarea "Cum arata un plan de marketing realizat cu profesionalism si seriozitate?" d-na Gabriela Boroleanu precizeaza "Cursuri de marketing se pot face la Eurocor. Sunt cursuri prin corespondenta,deci foarte comod si practic.Se acorda diplome ,recunoscute de Min. Muncii si MEC."

Sursa: Europrogram

Voteaza:   3 0 Raporteaza abuz


 

avatar

Gabriela Boroleanu a raspuns pe 18.09.2008, 02:19

Cursurile pe care eu personal le-am absolvit la Eurocor sunt foarte bune, comode si utile.Studiezi cand doresti ,nu te preseaza nimeni,ai la dispozitie timp suficient.Caietele ajung la timp dar cel mai bine este sa le cumperi pe toate odata,beneficiezi de reducere si le ai la indemana sa studiezi in ritmul in care esti capabil.Daca caietele vin prin posta se plateste coletul prin ramburs.Diplomele sunt recunoscute daca sustineti testul fata in fata cu comisia de la Min .Muncii,iar in caz contrar oricum se obtine o diploma care da bine in orice CV,si apoi conteaza cunostintele pe care le acumulezi si de care te folosesti in continuare.Cati nu sunt cu diplome de tot felul si nici nu sunt in stare sa lege doua cuvinte intre ele.Eu sunt foarte multumita de Eurocor,am fost cursanta la mai multe discipline in decursul anilor.Sunt seriosi si fac treaba buna,testele trebuiesc facute , ele primesc calificative de la profesor,iar testul final este decisiv pentru calificativul de pe diploma.Nu se poate trece de aceste reguli sub nici o forma,daca sti primesti diploma daca nu mai repeti testul final...
Cu bine

Voteaza:   2 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello