Intrebare rezolvata

avatar

Cum pot sa obtin Brevetul in Turism, fara a urma cursuri de formare profesionala ?

Mentionez ca am absolvit 2 facultati:

1. Universitatea Dimitrie Cantemir - Facultatea de Geografie a Turismului - specializarea Turism.
2. Universitatea Lucian Blaga - Facultatea de Stiinte Economice - specializare Management.

A intrebat Alexandru Carmen

Raspunsul ales

avatar

Mihai Danaila a raspuns pe 3.06.2011, 09:08

Nu aveti nevoie de cursuri de formare profesionala, specializarea Turism va permite dreptul de -a solicita eliberarea brevetului de turism sau daca doriti puteti sa activiati la un operator in turism doar pe baza diplomei de licenta privind absolvirea cursurilor universitare în domeniul turismului.

Daca apreciati va putem ajuta pe dvs si alti solicitanti sa obtineti brevetul de turism.

Cu consideratie,
Cons.Jur. Def.: Dl. Mihai Danaila
http://www.juristnet.ro

Sursa: Biroul de Consultanta Master Business by juristnet.ro

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Tampa Maria Geta a raspuns pe 31.05.2011, 07:15

Buna ziua- est SUPER!!!! 2 facultati  ambele "PUTERNICE".Ce nu inteleg eu este, cine v-a spus ca avand aceste 2 facultati dintre care una se refera sigur la Turism  "VA MAI CERE BREVET" in turism? Acum se poate intampla si  urmatorul lucru  poate este o speializare aparte pentru turism in sensul ca lucrati cu Turistii" -adica lucrati cu oameni si probabil  acest lucru sa fie  PUNCTUL CHEIE - pentru care se cere brevetul.Oricum ar fi  treb uie doar sa va interesati daca este insa obligatoriu (nu stiu ce vreti  sa lucrati) nu ati specificat- dar zic oricum ar fi daca  pentru ceea ce faceti nu ajung cele 2 facultati si MUSAI TREBUIE -atunci zic -unde ati dat dovada de o mare putere si ambitie de a face 2 facultati - treceti si peste asta- DOAR NU O SA VA STEA IN CALE UN BREVET -fateti-o si pe asta VETI FII SI MAI "TARE" pe piata de turism- dar numai daca este imperios necesar si nu se poate altfel (pentru ceea ce  vreti sa faceti).Toata ADMIRATIA pt dvs. si MULT SUCCES!!!

Voteaza:   0 2 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello