Intrebare rezolvata

avatar

Care sunt documentele in baza carora se poate elibera marfa din gestiune?

A intrebat Ilies Nicolae

Raspunsul ales

avatar

Herczeg Kalman a raspuns pe 10.08.2008, 12:56

marfa din gestiunea poate fii vanduta cu factura, transferata spre alta gestiune pe baza unui aviz de insotire sau ''eliminata'' in baza unui proces verbal in cazul in care nu mai corespunde normelor in vigoare!

Voteaza:   2 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Gabriela Boroleanu a raspuns pe 10.08.2008, 22:03

Depinde de ce marfa vorbim.Marfa se poate elibera din gestiune prin nota de transfer,in cazul in care pleaca la alta firma, proces verbal de predare primire sau de custodie,proces verbal de distrugere in cazul in care este expirata ,avariata sau defecta.In cazul in care marfa este vanduta se elibereaza factura cu incasare la termen,sau cu incasare imediata la care se elibereaza si chitanta fiscala de incasare a valorii facturii.Avizul de insotire a marfii este necesar in cazul in care marfa este transportata dintr-un loc in altul,impreuna cu factura ...etc. Mai exista si fisele de magazie ,iar eliberarea marfii este stipulata la iesiri. Sunt situatii si situatii...ramane sa vedeti care este situatia dvs.
Va doresc numai bine.

Voteaza:   2 0 Raporteaza abuz


avatar

Ion Vinca a raspuns pe 11.08.2008, 22:06

factura , bon de consum, dispozitie de livrare , proces verbal pentru perisabilitati .

Voteaza:   2 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello