Intrebare rezolvata

avatar

Ce capital credeti ca mi-ar trebui pentru un atelier de tricotaje ?

Sunt pasionata de tricotat dar nu am incercat niciodata o masina de tricotat. am tricotat doar de mana. Automat orice lucru iesit de la o masina se vede de 1 mie de ori mai bine ca cel de  mana. De aceea m-am gandit sa deschid o afacere. Tricotaje la metru daca se poate sau direct produsul finit.

Pentru inceput mi-ar placea sa tricotez imbracaminte pt copii. nu am analizat problema prea mult dar presupun ca sunt multe costuri ascunse.

M-ar interesa daca credeti ca ar fi rentabil la noi si ce capital ar fi necesar? firma nu este inca infiintata. Sediul ar fi la mine in casa si punct de lucru lafel, ca sa scapam de chirie. As prefera sa incep cu ceva mic si sa distribui marfa in alte magazine, deci fara magazin de desfacere.

As fi interesata si daca mai exista asa ceva la noi in tara ?
si caut si furnizari pt fire, masini de tricotat, si restul de necesare ...

Cine ma poate ajuta ?

Va multumesc anticipat !

A intrebat Gabriela Anca

Raspunsul ales

avatar

Ana Asandei a raspuns pe 14.02.2011, 04:23

Buna.Pentru a incepe cu dreptul trebuie sa achizitionezi o masina de tricotat mai buna,mai performanta cu program.Trebuie sa faci lucruri mult mai dragute decit sint cele de pe piata importate de la chinezi sau turci.Sa fie ceva deosebit.Masina de tricotat poti gasi pe net la firme importatoareVezi cind cumperi masina sa intrebi daca poti lucra cu ea mai multe tipuri si grosimi de fire adica din PNA.lina,bumbac .Eu vind fire de tricotat pe www.genmiree.ro dar acolo preturile sint en detail.Vindem si en gross.Pentru inceput trebuie sa faci mai multe modele pe care sa le prezinti la citeva magazine si deasemeni poti sa le expui pe hi5 unde poti gasi o multime de magazine interesate.Dar oricine vrea sa vada modelul,pretul ci calitatea firului.In curind noi vom aduce si reviste din Italia cu foarte multe modele de actualitate.Pentru mai multe detalii ma poti contacta pe adresa de mail amgana2000@yahoo.com.Iti doresc succes.

Sursa: www.genmiree.ro

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Ionel Popa a raspuns pe 13.02.2011, 22:51

Buna seara!
Pe mediul rural puteti demara afacerea apeland si la fonduri nerambursabile.Daca doriti detalii in acest sens, ma puteti contacta pe email duplicomgrup@hotmail.com.
Toate cele bune!
Ionel Popa

Sursa: http://www.DUPLICOMGRUP.bizoo.ro

Voteaza:   1 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello