Intrebare rezolvata

avatar

Vreau sa imi deschid un magazin de haine. Ce ar trebui sa fac pentru inceput?

As dori sa-mi deschid un magazin de haine, dar nu stiu cu ce sa incep si ce acte imi sunt necesare cu exactitate.

Va multumesc!

A intrebat Tutui Daniela

Raspunsul ales

avatar

Carmen Petrescu a raspuns pe 16.06.2008, 20:48

Este necesar sa infiintati un SRL, avand acest obiect de activitate.
Pentru a infiinta societatea comerciala trebuie sa intocmiti si sa depuneti un dosar la Registrul Comertului; acesta va va elibera certificatul de inmatriculare al societatii.
Dosarul trebuie sa cuprinda: dovada rezervarii de denumire a societatii; dovada actului de spatiu; declaratie pe proprie raspundere a asociatilor si administratorilor, cazierele fiscale ale acestora; specimen de semnatura, dovada depunerii capitalului social, actul constitutiv al societatii; toate acestea autentificate si inregistrate de catre un notar sau avocat.
In cazul in care nu aveti timpul necesar pentru a va ocupa de intocmirea dosarului puteti imputernici o alta persoana; e bine sa fie o persoana cu studii juridice, de preferinta un avocat sau un consilier juridic.
Din momentul depunerii si acceptarii dosarului la Registrul Comertului, in termen de 3 zile va puteti ridica Certificatul de inmatriculare al societatii, urmand apoi cu acesta, sa va inregistrati la Administratia financiara.
Mult succes!

Sursa: http://www.topavocat.ro/cabinet/79-Carmen-Petrescu

Voteaza:   0 4 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Gabriela Boroleanu a raspuns pe 16.06.2008, 09:31

In primul rand ar trebui sa va constituiti o societate comerciala,detalii complete primiti chiar de la Registrul Comertului din localitatea dvs,alegand ca obiect de activitate principal comertul cu confectii din Codul Caen 2008.Apoi cautati un spatiu comercial cu vad,vizibil si cu acces usor,il inchiriati sau poate il aveti deja ,si incepeti sa-l amenajati corespunzator ,adica:mobilier, suporti pentru umerase,etc.Cand firma este gata nu va ramane decat sa cumparati produsele si sa treceti la treaba.
Va doresc succes

Voteaza:   1 3 Raporteaza abuz


avatar

Herczeg Kalman a raspuns pe 16.06.2008, 11:17

In primul rand trebuie sa va inregistrati o societate comerciala!Gasiti detalii pe www.onrc.ro!Ca sa va constituiti o firma (inclusiv capital social) aveti nevoie de cca 1100 lei, dar asta in cazul in care rezolvati toate actele Dvs!Urmatorul pas este cautarea distribuitorilor, cautarea unui spatiu adecvat cu toate autorizatiile de spatiu necesare, sa va angajati oameni de nadejde, si sa va descurcati in jungla denumita generic comert:)Multa bafta!

Voteaza:   1 4 Raporteaza abuz


 

avatar

sorin RADUTA a raspuns pe 16.06.2008, 11:43

Ce fel de haine branduri sau ce o fi daca vrei sa deschizi un magazin de haine cu brandurii contacteaza-ma la raduta2sorin@yahoo.com si iti voi da mai multe detali

Cu respect!
Raduta Sorin

Voteaza:   0 4 Raporteaza abuz


avatar

Lucian Buzea a raspuns pe 16.06.2008, 20:51

Ordinea este urmatoarea:
- infiintare societate comerciala,
- obtinerea autorizatiilor (pompieri, mediu, primarie),
- identificare spatiu pentru magazin,
- contracte de cumparare,
- amenajare magazin,
- angajare vanzatori,
- succes.

Sursa: Lucian BUZEA - Consultanta financiara pentru investitii, http://lucianbuzea.undonet.com

Voteaza:   0 4 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello