Intrebare rezolvata

avatar

Cum pot sa imi fac reclama agresiva pe Internet la o viitoare firma de constructii ?

In curand imi voi face o firma de constructii si vreau sa stiu cui anume sa trimit mail-uri ? La fimrele producatoare de materiale de constructii sau la firmele mai mari ?

Va multumesc.

A intrebat Jarcau Cosmin

Raspunsul ales

avatar

Nacu Florin a raspuns pe 1.10.2010, 16:39

   De ce agresiv? Credeti ca veti convinge piata (atat de comprimata in domeniul constructiilor), doar cu enumerarea unor lucrari si tarifele lor? Cum credeti ca cei cativa investitori care mai au curajul ( sau necesitatea), sa construiasca, va vor alege pe dvs? Citind mail-uri ?
    Preturi mici la o calitate ridicata; promptitudine in executie; gama completa de lucrari in domeniu; notorietate ! Cum reusiti sa demonstrati aceste lucruri? Aveti un portofoliu de lucrari bine facute si de clienti multumiti? Daca da, aveti sanse...
     Cred ca o lucrare bine facuta, va poate face mai mult bine decat o mie de mail-uri trimise in eter!
     Succes !

    

Sursa: http://www.casanacu.ro

Voteaza:   2 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Nico Nico a raspuns pe 30.09.2010, 13:03

Buna ziua!
Eu ma gandesc asa, ca nu ai de ce sa trimiti mail pentru firmele mari producatoare de constructii, pentru ca aici este deja o concurenta si scopul Dv. este sa deveniti cunoscut la fel ca si firmele mari. Totul porneste de la ceva mic spre ceva mare. Nu cred ca este o idee buna sa trimiteti mail-uri la firmele mari, ci la firmele care au nevoie de aceste materiale. De exemplu la firmele care executa case, ceva rezidential sau constructii de blocuri. Arn fi de preferat cineva care executra lucrari. Pe internet puteti gasi foarte multe firme care executa aceste lucrari. Tot pe internet va puteti face reclama prin banner pe site-uri care au aceasta activitate. Si mai mult va puteti creea propiul site, atunci cand trimiteti mail, unde este bine sa da-ti cateva detalii apoi la sfarsit mail-ul, daca da-ti doar mail-ul in care este precizat doar site-ul exista posibilitatea ca persoana care citeste sa nu aiba rabdarea de a cauta, asa ca este mai bine sa da-ti detaliile cele mai importante ale firmei inainte ( la vedere).Ar trebui sa aveti cateva produse pe care sa le permiteti sa le bagati la oferta, de exemplu cand trimiteti un mail, puteti pune la vedere ofertele care sa atraga clientul si pe viitor vizitarea site-ul.

O zi buna!

Voteaza:   6 1 Raporteaza abuz


avatar

Ciprian Hirbu a raspuns pe 1.10.2010, 08:27

Daca nu ati primit acordul de a trimite un mail fie ca este vorba despre o firma sau o persoana fizica riscati sa faceti spam, definitia exacta a spamu-lui "trimiterea masivă si uneori repetată a mesajelor electronice nesolicitate, către persoane cu care expeditorul nu a avut niciodată contact si a căror adresă electronică a fost obtinută pe căi ilegale"
Va recomand sa nu folositi aceasta metoda de publicitate deoarece este ilegala si o sa va aduca foarte multe prejudicii.
Puteti obtine rezultate foarte bune si de durata printr-o comunicare eficienta si legala in mediul online (realizarea unui site, promovarea si optimizarea lui prin metode legale: newsletter, optimizare pentru motoarele de cautare, google addwords, anunturi, bannere, link-uri etc).
Agentia noastra Plum Media va sta la dispozitie si va ofera consultanta gratuita pentru alegerea celor mai bune solutii si in acelasi timp legale de promovare a afacerii dvs pe internet.

Sursa: www.plummedia.ro

Voteaza:   4 0 Raporteaza abuz


 

avatar

Claudiu Tanase a raspuns pe 1.10.2010, 08:31

Daca firma dvs este cu obiect de activitate constructii / amenajari, nu trebuie sa trimiteti mailuri (reclama agresiva - cum spuneti dvs, dar SPAM, cum zic toti ceilalti!) . Cu aceste firme , eventual stabiliti relatii de colaborare, de exemplu, daca le folositi produsele, aveti aventajele urmatoare.... (aici depimde cum negociati).
De fapt dvs doriti / aveti nevoie in primul rand de CLIENTI !!!

Da, reclama agresive pe internet se poate face, dar nu prin mailuri trimite zilnic catre o baza de date (proprie sau inchiriata). Reclama pe internet se face altfel si costa ceva bani. Daca doriti va putem face un plan , cu costurile aferente, tergetat pe public-tinta.
Pentru detalii ne puteti contacta - site, pagina contact

succes
http://www.taclus.ro

Voteaza:   4 0 Raporteaza abuz


avatar

Rayn Online a raspuns pe 2.10.2010, 10:17

Tinand cont ca este foarte mult de discutat pe aceasta tema, va recomand o discutie cu un consultant specializat in marketing online.
Vicentiu Tonita: 0760.300.112 sau email: vicentiu@raynonline.com

Sursa: www.raynonline.com

Voteaza:   2 0 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello