Intrebare rezolvata

avatar

Ce pot cultiva pe o suprafata de 20.000 de m2 de teren agricol in judetul Prahova ?

Am mostenit o suprafata de 20.000 m2 de teren agricol in comuna Manesti, judetul Prahova. Intrebarea mea este : ce anume pot cultiva in asa fel incat sa atrag fonduri europene nerambursabile.

Sau cat ar costa 1 m2 de teren agricol daca m-as gandi sa-l vand.

Va multumesc.

A intrebat Radu Alex

Raspunsul ales

avatar

Ionel Popa a raspuns pe 2.08.2010, 22:07

Buna seara!
Pentru a atrage fonduri nerambursabile ar trebui o cultura intensiva-sere sau solarii pentru legumicultura si floricultura,eventual si culturi in camp.Alegerea depinde si de accesul la ceva utilitati-apa(de luat in calcul si apa din put forat),curent electric(surse conventionale sau neconventionale).A se lua in calcul si infiintarea unei ferme zootehnice, de asemeni, functie si de alte elemente pe care momentan nu le cunosc.De asemeni, il puteti impaduri cu finantare din FEADR - Masura 221-puteti primi bani pentru impadurire,pentru intretinere si o redeventa de cca 200 euro/an timp de 15 ani.
Referitor la vanzare, pretul il puteti afla dvs interesandu-va cat au incasat altii din preajma.Depinde de mai multi factori-utilitati, drumuri de acces,bonitate etc.
Toate cele bune!

Sursa: http://www.DUPLICOMGRUP.bizoo.ro

Voteaza:   5 0 Raporteaza abuz

Alte raspunsuri

avatar

Josef Wilhelm a raspuns pe 3.08.2010, 19:40

Buna,

daca doriti soiuri de arbusti licentiati va pot ajuta eu, la angro costa vreo 3-3,5 € buc. un arbusti de 2-2,5 ani- fara transport pana la locatia dvs. in Romania.

Tot ce aveti nevoie este vreo 4-5 luni de soare pe an, pofta de munca si pamantul necesar pt. a face plantatia.

Cu o sera si rasaduri puteti devenii si un viitor fermier de goji in Romania.

succes!

informatii la: josefwilhelm@gmx.de

cu stima

Josef Wilhelm

Sursa: www.sanowin.de

Voteaza:   5 1 Raporteaza abuz

Atentie! Acumulati 10.000 de puncte pe MegaAjutor si primiti un abonament MaxMember! Pentru mai multe detalii, click aici».

Axello